Apartament 2 cam, 41 mp, Brasov, jud. Brasov - Bunuri executate

Apartament 2 cam, 41 mp, Brasov, jud. Brasov

Cod identificare : PB1222

Pret : 37.000 EURO
Brasov Brasov proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Nici o oferta

Caracteristici imobil:

Anul PIF: 1958.

Regim de inaltime bloc: P+2E+M.

Apartamentul este situat la mansarda.

Finisaje interioare: Pardoseli cu gresie in baie, hol si bucatarie, pardoseli placate cu parchet. Peretii sunt placati cu faianta in baie si bucatarie iar in rest sunt acoperiti cu zugraveli lavabile.

Incalzire cu centrala termica proprie. Usa metalica la intrare.

Comfort 1, semidecomandat, suprafata utila 41.68 mp.

Zona de amplasare: Imobilul este situat in zona cartierului Astra. In vecinatate se afla Scl. Gimnaziala nr. 2, Galeriile Orizont 3000, Piata Astra.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa: Bld. Stefan cel Mare si Sfant, nr 21, sc. B, ap 14
  • Suprafata utila: 41,68 mp
  • An constructie: 1958
  • Etaj: M
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Numar camere: 2
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile mobile sau imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare